Rejser til næste sommer

Bestil sommer-rejsen nu og få en gratis ændrings- og afbestillingsforsikring!

Længslen efter en sommerrejser har nok aldrig været så stor, som den er nu. Vi starter med vores mest populære rejsemål i Spanien, Cypern, Grækenland og Tyrkiet.

Som en ekstra sikkerhed får du lige nu en gratis ændrings- og afbestillingsforsikring med når du køber næste års sommerferie nu. Den giver dig åbent køb i 90 dage, når der er mere end 180 dage fra bestillingsdato til afrejsedato. Det vil sige, at du gebyrfrit kan afbestille rejsen i åbent køb-perioden på 90 dage. Du har desuden mulighed for at ændre din rejse gebyrfrit frem til 30 dage inden afrejse

Drømmer du om at tyvstarte sommeren i april, vidunderlige aftener på en græsk taverna, se solen gå ned over katedralen i Palma, eller lune svømmeture i et september-varmt Tyrkiet? Nu begynder vi at sætte vores sommerrejser 2021 til salg, så du kan sikre dig din plads!

Hold udkig her på siden, hvor vi løbende lægger flere sommerejser 2021 ud. Hvis dit favorithotel eller drømmerejsemål ikke er åbent, kan du lave en hotelovervågning. Så giver vi dig besked, når dit hotel kan bestilles. Vores rejser med rutefly sættes til salg 11 måneder inden afrejse.

Safe travel - Føl dig tryg på rejsen med os

REJSEMÅL 2021

Vi åbner løbende for flere hoteller og rejsemål! Hvis dit favorithotel eller drømmerejsemål ikke er åbent, kan du lave en hotelovervågning. Så giver vi dig besked, når dit hotel kan bestilles.
Vores rejser med rutefly sættes til salg 11 måneder inden afrejse.

ALLE REJSEMÅL SOMMER 2021

Husk at du får en gratis ændrings- og afbestillingsforsikring med når du bestiller næste års sommerferie.

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller
Filtrér
Hotelstandard
Gæsternes bedømmelse
 
3,0
5,0
Afstand til nærmeste centrum
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Afstand til strand
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Omtrentlig transfertid fra lufthavn
 
0.5 tim
4.5 tim