GRILLED SATAY MED PEANUTSAUCE OG PICKLES

GRILLED SATAY MED PEANUTSAUCE OG PICKLES

Grilled Satay med peanutsauce og pickles

Opskrift – Grilled Satay med peanutsauce og pickles

4 portioner

Ingredienser:

Satay

500 g svinekam eller kyllingelårfilet alternativt solid tofu, makuleret
1 ½ dl kokosmelk
2 spsk karrypulver
1 tsk salt
1 tsk sukker

Peanutsauce

2 kopper kokosmælk
1 spsk red curry paste
2 spsk fiskesauce
2-3 spsk jordnøddesmør
3 spsk råsukker
1 spsk æblecider-eddike

Pickles

1 agurk i skiver
1 grøn mild chili i skivet
2 skalotteløg i skiver
4 spsk sukker
3/4 dl hvidvineddike
3/4 dl vand

Hvordan du gør det:

Satay

Bland kokosmelk med karry, sukker og salt, marineret svinekød /
kylling / tofu i 20 minutter.

Træk strimlerne på spyd. Grill / steg og server med jordnøddesaus og agurk.

Peanutsauce

Varm kokosnødmælk op, rør karrupastaen i til den oplølses, kog derefter til olien frigives. Tilsæt jordnøddesmør og de resterende ingredienser efter smag.

Pickles

Bland alle ingredienser. Serveres sammen med satay og peanutsauce.

Flere opskrifter

Her finder du flere lækre opskrifter fra vores nye streetfood-menu. Bla. nuddelsuppe, flatbread, satay og tandoorilaks.