Vi genoptager dele af sommerens charterprogram fra 25. juli

Udenrigsministeriet har den 25. juni lempet rejsevejledningerne for det meste af Europa. Det betyder, at man ikke længere fraråder rejser til Europa. Undtaget er England, Portugal og dele af Sverige.

Den seneste uge har vi hos Spies arbejdet intensivt på at få fly og hoteller klar til genåbningen. Og fra den 25. juli kan vi igen tilbyde vores gæster velkommen på nogle af vores mest eftertragtede destinationer i Grækenland og Spanien. Du kan se programmet her

På baggrund af de hidtidige rejsevejledninger har vi tidligere annulleret alle rejser frem til 31. august. Har du fået annulleret med henvisning til den hidtidige dato (31. august), gælder annulleringen stadig.

Spørgsmål og svar

Tør jeg bestille en rejse denne sommer
Hos Spies følger vi altid Udenrigsministeriet og andre myndigheders anbefalinger – herunder også myndighederne i de lande, vi sælger rejser til. Spies tilbyder ikke rejser, hvis myndighederne ikke bedømmer, at det er forsvarligt at rejse. Vi har samtidig igangsæt en lang række initiativer, så du kan føle dig tryg og sikker på rejsen. Læs mere her.

Om tilbagebetalinger af ændrede eller afbestilte rejser
Konsekvenserne af corona-epidemien fortsætter med at have store konsekvenser for hele vores samfund og særligt på os i rejsebranchen. De seneste uger har vi således håndteret et enormt antal rejser, der skulle aflyses eller flyttes. For os i rejsebranchen er situationen helt ekstraordinær, men vi gør vores yderste for så hurtigt som muligt at hjælpe alle kunder, hvis rejser er blevet påvirkede. Men det tager lige nu betydeligt længere tid end de normale to uger. Det er vi kede af og takker for tålmodigheden.

Vi får mange spørgsmål omkring, hvornår tilbagebetalingerne sker i de tilfælde, hvor man ikke vælger at flytte sin rejse. Som altid, når du har bestilt en pakkerejse med Spies, er du beskyttet af Pakkerejseloven. Under normale omstændigheder sker refunderingen af afbestilte rejser inden for to uger. Vi gør vores bedste for at håndtere tilbagebetalingerne så hurtigt som muligt, og vi er kommet et godt stykke gennem annulleringerne. Men situationen gør desværre, at det det tager betydeligt længere tid, da vi fortsat har rigtigt mange aflyste, forkortede og ændrede rejser at håndtere. Og i tillæg til dette, har vi været nødsaget til at hjemsende en stor del af vores medarbejdere. Tilbagebetalingerne sker i kronologisk rækkefølge baseret på den dato, hvor man har man har modtaget sin bekræftelse på ændring eller annullering af rejsen.

Hvordan tilbagebetales pengene?
Pengene tilbagefører vi til det kort eller den konto, du brugte, da du betalte rejsen. Hvis du brugte forskellige betalingsmetoder til at betale din rejse, er det ikke sikkert, at tilbageførslerne sker samtidig. Men du skal selvfølgelig nok modtage det fulde beløb.

Når du rejser med Spies, er du altid beskyttet af loven om pakkerejser. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor de anvisninger vi får der fra.

Øvrig information