Noodle soup med rejer friteret tofu og grønt

Noodle soup med rejer friteret tofu og grønt

Opskrift– Noodle soup med rejer friteret tofu og grønt

4 portioner

Ingredienser:

Bouillon

1 løg, tyndt skåret
2 stjerne anis
1 liter kyllinge- eller grøntsagsbouillon
3-4 skiver ingefær
1 stk kanelstang
2 spsk soja
1-2 spsk sukker
salt

Toppings

4 portioner hvedenudler, forkogte
8 vannami-rejer
4 stykker dybstegt tofu, skivet
4 stk pak choy, halveret
1 gulerod, skrællet og strimlet
2 grønne løg
1 skåret koriander
sesamfrø

Hvordan du gør det:

Noodle soup
Rist det skivede løg og stjerneanis i en gryde uden olie, så det får et lidt "brændt" look. Tænd for bouillonen og kog op med ingefær, kanel, soja, sukker og noget salt. Kog i 10-15 minutter, si det og smag igen til med salt og evt lidt sukker.

Kog nudlerne og fordel dem i skåle med forskellige toppings og afslut med bouillon.

Flere opskrifter

Her finder du flere lækre opskrifter fra vores nye streetfood-menu. Bla. nuddelsuppe, flatbread, satay og tandoorilaks.