Logo til Spies

med Sebastian Lundberg

Fitnesscamp på Rhodos

Fitnesscamp med Sebastian Lundberg på Rhodos

Nyd en uges træningsferie på dejlige Rhodos med Sebastian Lundberg. Vi skal lave en masse forskellige aktiviteter som styrketræning, løb, svømning, funktionel træning og meget mere.

Rejsedatoer: 20/4 – 27/4 2025
Pris fra: 7.275,- pr. person
Afrejse fra: København og Billund

  • Funktionel fitness for alle
  • Skønt voksen hotel
  • Social sammenvær i gruppen

Program

Ugen er tilrettelagt med fokus på sjov og afvekslende træning. Vi vil blandt andet prøve kræfter med styrketræning, løb, svømning, funktionel træning og meget mere. Øvelserne tilpasses, så alle kan deltage, uanset om du er nybegynder eller mere erfaren.
Formålet er at skabe en fitnesscamp, hvor du både bliver udfordret fysisk og samtidig får tid til at nyde det sociale fællesskab. Udover træningen vil der naturligvis også være rig mulighed for at slappe af ved poolen, tage på udflugter eller lave, hvad du ellers har lyst til.
Dette er ikke en vægttabsrejse, men en rejse, hvor du kan få ny inspiration til din træning og skabe sunde vaner. Der vil også være plads til at nyde en øl eller et glas vin om aftenen og mærke den afslappede sommerstemning.
Cirka 1-2 uger før afgang vil du modtage en mail fra instruktøren med ugens program og praktiske råd. Træningen foregår primært på en multisportsbane under åben himmel, men vi bruger også det udendørs fitnessområde, løberuten omkring hotellet eller multibanen.

Vi træner typisk 2 gange dagligt og har en enkelt fridag. Der er ikke træning på ankomst- og afrejsedagen. Vi starter dagen med træning fra 08.30 - 09.30, hvorefter de, der har lyst til at spise sammen, kan mødes til morgenmad i hotellets restauramt. Sidst på eftermiddagen tager vi endnu et træningspas, og om aftenen er der fællesspisning på hotellet, for de der har lyst til det.

Funktionel træning vil være en central del af ugens program. Denne træningsform fokuserer på at forbedre kroppens evne til at udføre dagligdags bevægelser og opgaver. Øvelserne involverer flere muskelgrupper på én gang og kombinerer styrke, smidighed, balance og koordination. Vi vil arbejde med øvelser som squats, lunges, kettlebell swings, plank, og forskellige varianter af push-ups, der alle hjælper med at styrke kernemuskulaturen og forbedre din kropsstabilitet.
Funktionel træning er ideel, fordi det ikke kun handler om at opbygge muskelstyrke, men også om at optimere din bevægelighed og kropskontrol. Øvelserne kan tilpasses forskellige niveauer, så uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du blive udfordret og få det maksimale udbytte af træningen. Derudover træner vi ofte i forskellige miljøer – på multisportsbanen, udendørs fitnessområder og stranden – for at skabe variation og gøre træningen mere dynamisk og sjov.
Fokus er på at gøre dig stærkere i din hverdag og forbedre din generelle fysiske formåen på en funktionel og bæredygtig måde.

Fra hotellet er der kun 4 km til Rhodos by og den gamle bydel, som med sine mange små butikker, caféer og restauranter er et besøg værd. Hotellet tilbyder desuden gratis holdtræning med SATS-instruktører, og der findes tennisbane, udendørs motionsbane og en lækker spaafdeling med mange gode behandlinger.
Der er flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Hvem kan deltage?

Deltagelse kræver kun, at du har lyst til at være med. Om du er erfaren fitnessudøver eller har lyst til at komme igang med træning, vil der altid være mulighed for udvikling.
Husk, at alle aktiviteter er tilbud, som du kan vælge til og fra, som du har brug for. Det er din ferie og dig, der bestemmer, hvad den skal indeholde.

Har du spørgsmål til programmet på rejsen, kan du kontakte Sebastian på info@sebastianlundberg.dk

Din instruktør

Sebastian Lundberg

Sebastian Lundberg

Sebastian er uddannet diplomtræner fra Danmarks Idrætforbund og har mere end 15 års erfaring som personlig træner, hvor han har haft 1.000+ klienter igennem. Sebastian er indehaver af fitnesscentret "Sebastian Lundberg" beliggende på Frederiksberg allé. Han har igennem årene haft en del fitnesscamps i udlandet i samarbejde med Spies.
Læs mere her.

Her skal du bo

Sunprime Miramare beach

Sunprime Miramare beach

Sunprime Miramare Beach er et skønt voksenhotel, som ligger ved havet og strækker sig over godt 1 km langt område med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have.
Hotellet har en lækker restuarant med god mad og en skøn SPA afdeling. Hotellet ligger ved havet i Ixia centrum,ca. 5,5 km fra Rhodos by
Læs mere om hotellet her

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er fra 7.275,-

Bo alene

  • Bo alene i værelset: fra 8.465,-

Måltidspakke

  • Morgenmadsbuffet kr. 595,-
  • Halvpension inkl. drikkevare til maden. kr. 1795,-

Vær opmærksom på

  • Der er maks. 20 pladser på denne rejse.
  • Rejsen bliver gennemført ved min 15 deltagere.
  • Depositum på kr. 1500,- betales 1 uge efter tilmelding.
  • Restbetaling skal falde 40 dage før afrejse.

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Sunprime Miramare Beach er 10 EUR pr. lejlighed pr. nat.

Om flyrejsen

Vi flyver med Sunclass Airlines

Fra København:
Afrejse fra Kastrup kl. 07.15 ankomst til Rhodos kl. 11.45
Hjemrejse fra Rhodos kl. 23.50 ankomst til Kastrup kl. 02.30 (28/4)

Fra Billund:
Afrejse fra Billund kl. 07.00 ankomst til Rhodos kl. 11.35
Hjemrejse fra Rhodos kl. 12.55 ankomst til Billund kl. 15.45

Vi tager forbehold for flytidsændringer.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk