Yoga

Yogaretreat til Tenerifes bjerge

Bodyfulnessretreat på Tenerife med Karina Helsted Moe

19/1 - 26/1 2025
16.595,- pr. person inkl. helpension
Afrejse fra København og Aalborg

Nyd roen og naturen og fordyb dig i bodyfulness på dette retreat i Tenerifes bjerge.

Fincaen Mandala de Masca danner rammen om en skøn uge med Karina Helsted Moe samt en medunderviser, der tilbyder kropsterapeutiske behandlinger.

Vi sørger for alt - en nem og bekvem rejse, alle måltider samt undervisning i stille og storslået natur - for at du kan slappe helt af og få det optimale ud af din ferie.

Hiking Masca
Barranco De Masca
Yoga på hotellet

Program

Den lidt mere ukendte bjergrige del af Tenerife tager vejret fra dig med sin fantastiske natur. Men vi kan godt garantere, at du får vejret igen, når du ankommer til retreatet Mandala de Masca. Stedet er skabt af det sødeste værtspar, der sørger for lækre glutenfri, veganske måltider og skaber rammerne for en uge med selvforkælelse. Vi er de eneste gæster på retreatet, hvilket giver en intim og tryg stemning.

Bodyfulness kan bedst beskrives som en blanding af yoga, mindfulness, dans og åndedrætsarbejde. Essensen i bodyfulness er at komme fra hovedet og ned i kroppen.
Du behøver ikke at have prøvet bodyfulness før, men du skal være i nogenlunde fysisk form - og så er det en fordel at være udstyret med et åbent og positivt sind.

I løbet af ugen lærer du at udnytte din fulde åndedrætskapacitet, og åndedrættet vil åbne til nye sider af dig selv. Du arbejder også med intuitive bevægelser, der handler om at overgive sig til kroppens iboende intelligens. Alle timer afsluttes med nærværstræning og afspænding, og du er hele tiden i trygge hænder hos Karina Helsted Moe og en rutineret medunderviser.

Der er undervisning to gange dagligt med undtagelse af to eftermiddage, hvor du har mulighed for at tage på udflugt eller vandretur. Undervisningen foregår om morgenen kl. 7-9 og om eftermiddagen kl. 16-18. En aften i løbet af ugen er der mulighed for at deltage i en guidet åndedrætsterapi-session, som koster 300,- og betales på stedet. Midt på ugen tager vi på en skøn vandring i nationalparken med en lokalguide. Der er vil også være transport til/fra kysten, hvis du har lyst til at slappe af ved stranden, tage en slentretur i den lille badeby eller vandre langs stranden. På stedet er der desuden mulighed for at bestille kropsterapeutiske behandlinger af en meget erfaren behandler, som er medunderviser på retreatet.

Undervisningen foregår enten på en udendørs yogaterrasse med udsigt til de omgivende bjerge eller i en hyggelig yogashala. Der er både måtter og udstyr til låns.
Temperaturen tidligt om morgenen kan være fra 12 grader, så medbring lunt tøj til morgenyogaen. I løbet af dagen kommer temperaturen op på omkring 16-20 grader, når solen er fremme.

Instruktør på rejsen

Karina Helsted Moe (f. 1974) er uddannet fysioterapeut, psykoterapeut MPF og yogalærer (RYT 500). Hun har desuden en international uddannelse som åndedrætsterapeut (Transformational Breath®) og har siden 2001 afholdt kurser, retreats og klientforløb. Karina Helsted Moe har igennem årene udviklet metoden bodyfulness, og i efteråret 2021 udkom hendes bog 'Bodyfulness – din vej tilbage i kroppen'.

Her skal du bo

Mandala de Masca

Vi bor i fincaen Mandala de Masca, som ligger midt i naturen omgivet af bjerge på det vestlige Tenerife, i gåafstand til den lille bjergby Masca. Fincaen har 11 værelser, som alle er forskellige og enkelt indrettet. Stedet har en lille pool og en dejlig have, hvor der dyrkes økologiske grøntsager, og her findes også to yogaterrasser, en indendørs yogashala og en hyggelig stue med pejs. Der serveres tre daglige vegetariske og veganske måltider.

Praktisk information om rejsen

Prisen er 16.595,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines
  • 15 kg bagage på flyet samt 5 kg håndbagage
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Helpension med drikkevarer (vegetarisk)
  • Snacks, juice og te i løbet af dagen
  • Yogatræning
  • Vandretur med lokalguide

Rejser du alene findes der et meget begrænset antal eneværelser.
Alene i værelset kr. 20.895,-

Ekstra på flyet
Ønsker du at tilkøbe ekstra bagage eller måltider på flyet, bliver der mulighed for at booke dette direkte hos flyselskabet på et senere tidspunkt. Spies informere dig når det er tid til dette.

Forsikringer
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring kan bestilles direkte hos Gouda.

Vær også opmærksom på

  • Der er maks. 18 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.
  • Check-out på afrejsedagen er kl. 10.
  • Depositum er 1500,- og skal betales 1 uge efter bestilling
  • Restbetaling er 1/11 2024
  • "Min side" og Spies appén kan ikke bruges på denne rejse.

Om flyrejsen

Afrejse fra København kl. 08.00, ankomst på Tenerife kl. 12.20
Hjemrejse fra Tenerife kl. 13.40, ankomst i København kl. 19.55

Afrejse fra Aalborg kl. 08.000, ankomst på Tenerife kl. 12.25
Hjemrejse fra Tenerife kl. 13.45, ankomst i Aalbrog kl. 19.55

Vi tager forbehold for flytidsændringer.

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Iversen
Tlf.: 7070 1051 (hverdage mellem 10-12)
sport@spies.dk