Mød vores instruktører

Annika Johansson

Yogarejser med Annika Johansson

Annika har haft en forkærlighed for at undervise, siden hun tog sin første træneruddannselse i gymnastik som 15-årig. I 2007 mødte Annika for alvor yogaen, og hun begyndte en 2-årig yogauddannelse (600 timer) på Yoga Skolen i Helsingør. Yogalærer Søren Rasmussen underviser i YogaINMotion, en cocktail af mange forskellige yogagrene; Iyengar-yoga, Astanga og Vinyasa-yoga, der er tilsat dele af Svastha- og Hatha- yoga og også indeholder filosofi fra de tre store yogagrene; Jnana-, Bhakti-og Karma Yoga. Også Yin Yoga, Anusara yoga, børneyoga, workshops i yoga og meditation med Simon Krohn med mere var en del af uddannelsen. En yogauddannelse uden dogmer, men en måde at møde yogaen og tage den ind i hjertet med en invitation til at finde en personlig og autentisk måde at undervise på.

Efteruddannelser følger på perlerække gennem studier i funktionel neurologi hos Z-Health gennem mange år, til forskellige dagskurser, webinar, meditationskurser, selvstudier, selvreflektion, en til en sessions, behandlinger med mere.

Spies har arrangeret yogarejser med Annika Johansson siden 2014.

Yogarejser for alle med Annika Johansson

Yogarejserne med Annika Johansson og Spies er for dig, der rejser alene, med venner og veninder, med din partner eller med din søn eller datter. Oftest er der flest kvinder med til yoga, men mænd er også meget velkomne. Annika har selv undervist yoga kun for mænd i Helsingør. Når du rejser med en gruppe, opstår der typisk et sammenhold i løbet af ugen, hvor man kan tage på udflugt, tage på stranden eller spise sammen. Der er dog også altid plads til alenetid. At være i stilhed med sig selv kan noget helt særligt.

Se kroppen som helhed

For Annika handler en yogarejse ikke om at blive god eller dygtig til yoga. Yoga kan være en måde at lære at lytte til din krop og se samspillet mellem krop, sind, følelser og tanker. At se kroppen som helhed. ”Annika-yoga” er intuitiv og tilpasses gruppen i løbet af ugen. Mange af yogaugerne indeholder også fælles gåture. At nyde naturen, bjergene og vandets element bliver en del af temaet i mødet med kroppen i nuet.

”Jeg vil gerne tilbyde dig yoga med dybde, uden at du er på et retreat, men hvor du samtidig kan nyde yoga med et smil og lidt humor”.

Læs mere om Annika på hendes egen hjememside

Annika Johansson

Uddannelse og certifikater

Annika Johanssons yogauddannelser

Yoga Skolen i Helsingør (2007-2009)
2-årig grunduddannelse i yoga med Søren Rasmussen, 600 timer. Hatha yoga, Jnana yoga, psykologi, Yoga Sutra, dybdeafspænding, meditation, undervisningslære, Pranayama, kost og ernæring, bevægelseslære, Karma yoga, Bhakti yoga.
Suppleret med
Yoga Teacher Training Intensive by Erin Flemming (2009).
Yin Yoga Teacher Training by Erin Flemming (2010).

Kommende yogarejser med Annika Johansson

Madeira (yoga og gåture)

Hvornår: 18/11 – 25/11 2024
Afrejse fra: København
Pris: 10.995,- pr. person inkl. morgenmad
Medinstruktør: Jakob Amsgaard

yoga på terrasse

Kreta

Hvornår: 17/4 - 24/4 2025
Afrejse fra: Billund og København
Pris: Fra 7.495,- pr. person

Kreta (yoga og gåture)

Hvornår: 8/5 – 15/5 2025
Afrejse fra: Billund og København
Pris: Fra 8.973,- pr. person
Medinstruktør: Jakob Amsgaard