Yoga med Trine Winther til Kreta

Kreta

Yogarejse til Kreta med Trine Winther

Hvornår: 4/10 – 10/10 2025
Pris: 8.495,- pr. person
Afrejse fra: Billund og København

Nyd en uge med yoga og vandring med din yogalærer Trine Winther samt workshop omkring ”det autentiske selv” med psykoterapeut Tina Hutnik

• Daglig yogapraksis
• Yogamåtter, pøller og klodser til rådighed
• Mulighed for vandring med guide igennem Samaria kløften
• Skønt yogaområde med udsigt til havet
• Workshop omkring ”det autentiske selv”

Kreta
Yoga

Program

Ugens program
Vi starter dagene med yogapraksis på en overdækket terrasse med udsigt til havet. Om eftermiddagen mødes vi igen til en variation af yin, restorativ og mobiliserende yogapraksis. I løbet af ugen skal vi arbejde med forskellige typer af yoga (hatha, vinyasa og yin yoga). Du vil blive guidet gennem meditationer og åndedrætsøvelser, som hjælper dig med at bringe ro i kroppen og stilne sindet. Vi skal arbejde med, hvordan du trækker vejret, hvad åndedrættet kan gøre for dig og hvordan du kan bruge yoga og åndedrættet til at regulere dit nervesystem. Jeg vil introducere dig for mindfulness principper og du vil lære, hvordan du kan bruge mindfulness til større nærvær, impulsregulering, konflikthåndtering og indre ro i din hverdag.
En af dagene samler vi yogaen til 2 ½ times chakra yoga workshop fra kl. ca 9.30-12.00. Her kan du både sove længe, nyde en lang eftermiddag og få en oplevelse af at fordybe dig i chakra yoga og yoga nidra.

Efter morgenyoga kan du nyde morgenmad i fællesskab med de øvrige deltagere eller i dit eget selskab. Midt på dagen kan du trække dig tilbage og slappe af, nyde naturen og bruge tiden, som det passer dig. Du kan også tage på egne udflugter eller nyde godt af hotellets øvrige tilbud. Om aftenen er der fælles spisning for dem, der har lyst.

Yogapraksis
Gennem yogapraksis og mindfulness arbejder du både med din fysiske krop, dit mindset og energisystem. Denne praksis strækker, smidiggør og styrker krop og sind, så du kan fortsætte med at gøre alle de ting, du drømmer om i dit liv. Du vil også arbejde med dine tanker, følelser og indstilling til verden omkring dig og til dig selv. Du træner ”taknemmelighedsmusklen”, dit nærvær og dine sanser. Du vil opnå en større bevidsthed om egne behov, og hvad der nærer din livsenergi og glæde. ”Det du søger findes det sted, du søger fra”

Vandring
Tirsdag er der mulighed for at tage på vandring i Samaria kløften med en lokal guide. Du kan bestille udflugten på forhånd sammen med rejsen eller når vi mødes (med forbeholdt for pladser). Vandringen koster dk. 370, - kr. som kan betales i forbindelse med bestilling af rejsen. På vandredagen betales 5 euro i kontanter for entrè og 13 euro for bådtur hjem. Distancen er ca.18 km og det anbefales af have gode sko, gerne vandresko/støvler og eventuelt vandrestave. Ofte er det tilstrækkeligt med 1 stk. vandrestav, men det kan være en rigtig fin støtte, da vandreunderlaget mange steder består af en del småsten. Der serveres en let morgenmad på turen og du har mulighed for at bade i slutningen af turen.

Workshop med Tina Hutnik
Leder du også efter dig selv ind imellem?
Livet er, for en del af os, fyldt med ”to do lister”, højt tempo, udfordringer på arbejdet og relationer som skal plejes. Måske mister vi over tid fornemmelsen for at være os selv i det hele og længes efter et mere autentisk liv og et autentisk jeg.
Hvem er jeg og hvad er jeg?
At finde ind til denne kerne kræver tid, ro, refleksion og fordybelse, derfor vil Psykoterapeut Tina Hutnik på denne workshop komme med et kort oplæg, om det autentiske jeg, efterfulgt af en livshistorieproces, hvor du med nysgerrighed kan fordybe og nærme dig din kerne af autencitet. Denne indsigt vil vi arbejde med når vi praktiserer yoga, så du bliver endnu bedre til at mærke dine kropssignaler og regulere din adfærd til at leve i endnu større balance med dit autentiske selv.

Hvem kan deltage
At deltage kræver kun at du har lyst til at være med. Om du er erfaren yogaudøver eller møder yoga for første gang, vil der altid være mulighed for udvikling og nye opdagelser i mødet med dig selv, yoga og mindfulness. Det er magien i yogaens nysgerrige, ufordømmende og åbne mindset.

Fra mig til dig
Husk at alle aktiviteter er tilbud, som du kan vælge til og fra, som du har brug for. Det er din ferie og dig, der bestemmer, hvad den skal indeholde. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
Lyt indad og mærk efter, hvad det du har brug for fra dag til dag, så du kan give dig selv en selvkærlig uge med omsorg og nærvær. Måske giver det plads til at gå på opdagelse i dig selv og komme tættere på din kerne og det unikke menneske du er.
Har du brug for at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig på www.trinewinther.dk, skriv til mig trinewinther.dk@gmail.com eller ring tlf. 28 25 20 00

Din instrukør

Trine Winther

Trine er en passioneret og erfaren yogalærer, som med sin hjertevarme og favnende person vil guide dig gennem yogaens magiske univers. Trine har undervist i både ud- og indland siden 1996 og er kendt for et stort nærvær og engagement på sine rejser.
Trine har et spændende CV som bl.a. byder på: Yogauddannelse fra Indien, Mindfulness instruktør og mentor, Medicinsk yogalærer for børn/unge og voksne, Faceyoga, Ansigtszoneteraut, EFT, Kranio Sakral terapeut, Flying Nurse, Krisesygeplejerske, Kursusholder, ørnebehandler og Ulandsfrivilligt arbejdende. Læs mere her.

Her skal du bo

Ilion Beach

Ilion Beach er et enkelt lejlighedshotel direkte ud til stranden i Gerani. Hotellet har et indbydende poolområde, der er åbent for offentligheden. Her findes liggestole og parasoller. På stranden udlejes liggestole og parasoller. Hotellets restaurant servere enkel morgenmad, frokost og aftensmad. Måltidspakker kan købes hjemmefra. Drikkevare afregnes direkte med restauranten efter måltidet.
Alle lejligheder har poolhåndklæder og køkkenniche.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 8.495,- pr. person

  • Fly med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 15 kg bagage samt 5 kg håndbagage
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Delt 1. værelses lejlighed
  • Yogaundervisning i henhold til programmet

Prisen er pr. person ved to personer i delt lejlighed

Bo alene

  • Prisen for at bo alene er fra kr. 9.995,-

Måltidspakker

  • Enkel morgenmad kr. 560,-

  • Halvpension (morgen og aftensmad) kr. 1.620,-
    Vi anbefaler denne løsning, da der ikke er så mange restaurant muligheder i nærheden. Drikkevare afregnes direkte efter maden. Kontanter er derfor en fordel.

Vær også opmærksom på

  • Du kan låne yogamåtte, pølle og blok på hotellet.

  • Køretiden fra Chania Lufthavn til dit hotel i Gerani er ca. 50 minutter (ca. 35 km)

  • Der er maks. 22 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.

  • Medbring med fordel euro på denne rejse, da både miljøskat og drikkevare til maden afregnes kontant.

Miljøskat
De græske myndigheder opkræver en miljøskat på hotelovernatninger. Skatten skal betales kontant direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen er 7 euro pr. lejlighed pr. nat.

Om flyrejsen

Vi flyver direkte til Kreta fra København og Billund.

Fra København:
Afrejse fra København kl. 17.35, ankomst på Kreta kl. 22.00
Hjemrejse fra Kreta kl. 23.20, ankomst i København kl. 01.55 (dagen efter)

Fra Billund:
Afrejse fra Billund kl. 16.30, ankomst på Kreta kl. 21.00
Hjemrejse fra Kreta kl. 22.20, ankomst i Billund kl. 00:55 (dagen efter)

Vi tager forbehold for flytidsændringe

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk