Yoga på Maldiverne

Yogarejse på Maldiverne

Yogarejse med Mai Pham til Maldiverne

Hvornår: 8/2 – 16/2 2025
Pris fra: 39.995,- pr. person inkl. halvpension
Afrejse fra: København

Drømmer du om turkisblåt vand, snorkling med babyhajer lige foran din strandvilla? Tag med Temple Yoga på en eksklusiv yogarejse til Maldiverne. Uanset om du rejser alene, med en veninde, som par eller med børn, venter der en uforglemmelig oplevelse. Vi skal bo på det luksuriøse 5-stjernede resort Jawakara, der byder på fantastiske faciliteter og muligheder for både afslapning og aktive eventyr. Hver dag vil du blive forkælet med yogsessioner i de smukkeste omgivelser. Forbered dig på en hel uge fyldt med lækker mad og skab minder for livet for både voksne og børn.

Tag børn og teenagere med
Mai tager sine to piger med på rejsen, og de sørger for masser af aktiviteter for børn og teenagere, mens de voksne praktiserer yoga. Rosa, 16 år, vil stå for sjove aktiviteter som tennis-turneringer, beach volley og fodboldkampe, tilpasset de børn, der er med på rejsen. Rosa er tennistræner i HIK og Team Danmark-elev i 1.G på tennislinjen, så hun er vant til at træne børn og arrangere spændende turneringer. Esther, 14 år, spiller fodbold i HIK og vil også hjælpe med sjove fodboldkampe og andre aktiviteter. Der vil selvfølgelig også være yogasessioner, hvor både børn og voksne kan deltage sammen.

Har du spørgsmål til priser eller bestilling af rejsen kontakt gerne henrik.jacobsen@spies.dk

Program

Februar er den ideelle tid at besøge Maldiverne på, da det er højsæson med minimal nedbør og behagelige temperaturer på 28-32 grader. Vores tidligere oplevelse i februar 2023 viste sig også at være fri for myg, da de er mere fremtrædende i regnsæsonen.

Koralrev og aktiviteter på Jawakara
Jawakara har en bred vifte af aktiviteter for hele familien. Når du har egen tid kan du bl.a. vælge mellem vandsport og sportsaktiviteter som kiteboading, vandski, jet ski, sup, kajak, dykning, banana ride, padel, træning og en 9-hullers korthulsbane. Hotellet tilbyder også skildpadde safari. Aktiviterne er tilkøb. Der er kort afstand til Maldivernes største koralrev. Hotellet tilbyder bla. gratis snorkling bådtur til revet.

Yoga udendørs med healende yogasessioner Vi skal praktisere yoga udendørs til frisk luft med udsigt til tyrkisk blåt vand. Det foregår på hotellets unikke yoga pavillon på stranden. Du bliver introduceret for en kort meditation, en pranayama (åndedrætsteknik) og en afspænding. På denne yogarejse lærer du at trække vejret rigtigt, og du lærer også, hvordan du kan praktisere mere mindful yoga ved at have åndedrættet med hele vejen. Du bliver introduceret til yin og yang, traditionel kinesisk medicin (TMC), Reiki Healing, chakra-arbejde og meget mere. Det bliver en skøn yogarejse, hvor du mærker din krop og mærker dig selv – og måske får du masser af nye idéer og ny inspiration til en sundere hverdag, når du kommer hjem.

Maden og det sociale samvær
Om aften er der fællesspisning på hotellets buffet restaurant. Men dette er ikke en helt almindelig buffet. Her finder du delikatesser som østers, krabbekløer og grillede hummere og en indisk madstation, hvor kokken tilbereder frisk nanbrød på stedet. Du kan også gå på opdagelse på eksotiske frugter, du måske aldrig har smagt før. Mai Pham lægger stor vægt på det sociale samvær med gode snakke om yoga, sundhed og livet. Samtidig er der altid mulighed for at finde tid til stilhed eller vælge at spise alene med din roommate. Du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt social, du har lyst til at være. Rejser du alene, vil du møde mange skønne nye mennesker – du vil ikke føle dig alene.

Morgenmad er også et helt kapitel for sig selv Start din dag med friskpresset juice – måske en kombination af selleri, æble og ingefær, eller hvad du foretrækker at putte i juicepresseren. Nyd barista-kaffe og frisk frugt……Morgenmadsbuffeten tilbyder så meget variation, at du snildt kan bruge flere timer på at nyde din morgenmad eller brunch.

Eksempel på program
Dag 1 – Ankomst og afslapning, eftermiddagsintro, yoga for alle, fællesspisning
Dag 2 – Eftermiddagsyoga/sportsaktivitet, fællesspisning
Dag 3 – Morgenyoga, bådtur snorkling, fællesspisning
Dag 4 – Eftermiddagsyoga/beach volley, fællesspisning
Dag 5 – Morgenyoga, eftermiddagsyoga/sportsaktivitet, fællesspisning
Dag 6 – Morgenyoga, eftermiddags familieyoga, fællesspisning
Dag 7 – Morgenyoga, eftermiddagsyoga/sportsaktivitet, fællesspisning
Dag 8 – Hjemrejse

Medbring
Udover det du plejer at medbringe på din ferie skal du også medbringe behageligt træningstøj og vandresko. Du får en mail med pakkeliste. Temple Yoga medbringer selv yogamåtte, tæppe, øjenpude og pude - så du får det bedste udstyr, når du praktiserer yoga. Du får en stor canvas Temple Yoga taske ved ankomst, som du kan have alt dit yoga-habengut i.

Hvem kan være med
Alle kan deltage, kvinder, mænd, par og børn – også hvis du aldrig har prøvet yoga før. Det er en fin måde at få introduceret yoga på – du lærer at trække vejret ordentligt og kommer igennem forskellige yogaformer. Rejser du alene vil du møde mange skønne nye mennesker – du vil ikke føle dig alene. Der er altid flere der rejser alene.

Maden og det sociale samvær
Om aften er der fællesspisning med en 3-retters menu (a la carte). Tænk at du hver aften har betagende udsigt til Atlanterhavet. Mai Pham lægger meget vægt på det sociale samvær med gode snakke om yoga, sundhed og livet, men der er også tid til stilhed, og du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt social, du har lyst til at være. Rejser du alene, vil du møde mange skønne nye mennesker – du vil ikke føle dig alene.

Eksempel på program
Dag 1 – Ankomst og afslapning, eftermiddagsintro, yoga, fællesspisning
Dag 2 – Vandring, egen tid, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 3 – Morgenyoga, egen tid, fællesspisning
Dag 4 – Vandring, egen tid, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 5 – Morgenyoga, egen tid, fællesspisning
Dag 6 – Vandring, egen tid, fællesspisning
Dag 7 – Morgenyoga, egen tid, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 8 – Hjemrejse

Husk at medbringe
Udover det du plejer at medbringe på din ferie skal du også medbringe behageligt træningstøj og vandresko. Du får en mail med pakkeliste. Temple Yoga medbringer selv yogamåtte, tæppe, øjenpude og pude, som du kan låne. Du får en stor canvas Temple Yoga taske ved ankomst, som du kan have alt dit yoga-habengut i.

Hvem kan være med
Alle kan deltage (min. 16 år) – kvinder, mænd, par – også hvis du aldrig har prøvet yoga før. Det er en fin måde at få introduceret yoga på – du lærer at trække vejret ordentligt og kommer igennem forskellige yogaformer. Rejser du alene, vil du møde mange skønne nye mennesker – du vil ikke føle dig alene. Der er altid flere der rejser alene.

Din instruktør

Mai Pham

Mai er certificeret yogainstruktør og har taget sin yogainstruktøruddannelse i Indien ved Yogacharya Swami Rama. Hun er også uddannet Yin-yogainstruktør både hos Sarah Powers og Victor Chng og har desuden også opnået en mastergrad i Reiki Healing. Med en passion for yoga, som hun har dyrket i over 30 år, blev Mai allerede som teenager fascineret af yogas virkning både mentalt og fysisk. Den rejse vil hun meget gerne dele med dig. Mai har over 5000 undervisningstimer bag sig og er kvinden bag Temple Yoga med 40 yogahold om ugen. Udover sin yogaekspertise er Mai en erfaren retreat facilitator og arrangerer 14-16 retreats/vandrerejser årligt og det har Mai gjort siden 2015.

Her skal du bo

Jawakara

Jawakara et nyt 5 stjernede resort fra oktober 2023 beliggende i Atol Lhaviyani. Resortet består af to tropiske øer, Mabin og Dheru, der er forbundet med en flot bro over en vidunderlig lagune og hotellets eget koralrev. Så det er én af de større øer, hvor du kan tage cyklen og selv udforske øerne. Alt er nyt, gennemtænkt og lækkert. Vi skal bo på Mabin i strandvillaer, hvor hver villa har strandstykke lige ud til det indiske ocean og foran din strandvilla er der liggestole og parasoller. Mabin Beach Villas er ca 78 m² inkl. simi udendørs badeværelse og terrasse.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er fra 39.995,- pr. person. Prisen inkluderer:

  • Flyrejse med Air Emirates t/r
  • Mad og drikke ombord på flyet
  • 30 kg bagage samt 6 kg håndbagage
  • Vandflyver fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Mabin Beach Villa
  • Halvpension
  • Yogaundervisning i følge program.
  • Bådtur med snokrling
  • En stor Temple Yoga-taske i 100 % økologisk kanvas i gave
  • Temple Yoga medbringer yogaudstyr (yogamåtte, tæppe, øjenpude, blok)

Mabin Beach Villa, 1 værelses til 1 person:
Pris pr person 49.995,00 DKK

Mabin Beach Villa, 1 værelses til 2-4 personer
(ved mindst 2 personer over 12 år)
Pris pr person 39.995,00 DKK
ekstra barn under 12 år i villa 29.995,00 DKK
ekstra person over 12 år i villa 33.995,00 DKK

Mabin Beach Villa, 2 værelses til 4-6 personer (ved mindst 4 personer over 12 år )
Pris pr person 39.995,00 DKK
ekstra barn under 12 år i villa 29.995,00 DKK
ekstra person over 12 år i villa 33.995,00 DKK

Vær også opmærksom på

  • Rejsen gennemføres ved min. 15 personer.

  • Køb afbestillingsforsikring gennem Gouda

  • Vaccinationer: Tjek med egen læge eller på Serums Instituttets website.

  • VISUM. Danske statsborgere ansøger om visum ved ankomst til Mahle.

  • PAS Rejsen kræver et gyldigt dansk pas. Passet skal være gyldigt mindst 1 måned efter udrejsen fra Maldiverne.

  • Du skal udfylde en Traveller Health Declaration 96 timer før afrejsen til Maldiverne. Formularen skal udfyldes elektronisk via IMUGA

  • Ændringer i navn eller rejse, kan koste gebyr jf. flyselskabets og hotellets regler.

Reservationsbetingelser

Første rate på 6000,- pr. person betales 1 uge efter tilmelding til rejsen.
Sidste rate betales senest 2. december 2024

Om flyrejsen

Vi flyver direkte fra København.

Afrejse fra København den 8/2 kl. 14.20. Ankomst Dubai kl. 23.45
fra Dubai kl. 02.35. Ankomst til Mahle kl. 07.40 (d. 9/2)

Afrejse fra Mahle den 16/2 kl. 22.55. Ankomst i Dubai kl. 02.05.
fra Dubai kl. 08.30. Ankomst København kl. 12.30 (17/2)

Spørgsmål og yderligere information

Har du spørgsmål til priser eller bestilling af rejsen kotakt gerne henrik.jacobsen@spies.dk

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk