Logo til Spies
Udsigt fra hotellet

Tag med GrowYoga til Skiathos

Yoga, luksus og selvforkælelse

GrowYoga og Sanja Sonne på Skiathos

Hvornår: 6/5 - 13/5 2025
Pris fra 11.995,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra: København

Er du til dejlig yoga, luksus og selvforkælelse i de smukkeste omgivelser, så er denne tur for dig. Du får yoga 1-2 gange dagligt på turen og mulighed for at nyde den smukkeste grønne ø i det græske øhav resten af tiden.

Vi skal bo på Elivi, et 5 stjernet moderne hotel med et design, der er i harmoni med naturen. Hotellet ligger i fredelige omgivelser tæt på flere af Skiathos' fineste strande på det vestlige Skiathos og byder på elegante værelser mod havet. Det lækre poolområde indbyder til total afslapning, og i den eksklusive spaafdeling kan du forkæle dig selv med en velgørende behandling.

Hotellets strand
Smuk natur
Yoga med udsigt

Program

Yoga

Vi har en dejlig overdækket, udendørs terrasse til rådighed med skøn udsigt over haven, hvor vi vil have vores yogasessioner.

På denne tur vil du opleve forskellige yogastilarter. Vi vil veksle mellem Vinyasa, Hatha flow, Blid Hatha, Yin og Restorative. Klasserne opbygges efter forskellige temaer, og starter alle med en kort meditation og pranayama og afsluttes med afspænding og Shavasana.

Du vil lære forskellige vejrtrækningsøvelser, lære hvordan du kan praktisere yoga uden at få skader, lære at modificere stillinger, hvis du allerede har skader eller andet, der skal tages hensyn til.
Med afsæt i din krop og det sted du er, guider Sanja dig således, at du som yogaelev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger således, at du kan være med.

Glæd dig til en uge med skøn yoga og natur, som din krop og dit sind vil nyde. Hvad enten du har brug for at komme ned i tempo, træne din krop, opleve og lære noget nyt, få skønne naturoplevelser, så vil du få det med hjem - og måske også inspiration.

Eksempel på program
Dag 1 – Ankomst, velkomst og afslapning
Dag 2 – Morgenyoga, egen tid og eftermiddagsyoga
Dag 3 – Morgenyoga, egen tid og eftermiddagsyoga
Dag 4 – Morgenyoga og egen tid
Dag 5 – Fridag
Dag 6 – Morgenyoga, egen tid og eftermiddagsyoga
Dag 7 – Morgenyoga, egen tid, eftermiddagsyoga og fællesspisning
Dag 8 – Mogenyoga og hjemrejse

Husk at medbringe
Du skal medbringe, hvad du normalt har med på ferie. Derudover skal du medbringe træningstøj, yogamåtte og en klods. Vi sender dig en pakkeliste ugen før afgang.

Hvem kan være med
Alle kan være med - kvinder, mænd og par. Turen er både for dig, der er ny til yoga og til dig, der har en regelmæssig praksis. Instruktør Sanja Sonne sørger for at undervisningen differentieres, så alle får noget ud af yogaen. Rejser du alene, vil du ikke føle dig alene. På disse ture er der altid flere, der rejser alene.

Instruktør på rejsen

Pernille Ramm

Sanja Sonne

Sanja Sonne er en passioneret og erfaren yogalærer med en autentisk undervisningsstil, der kombinerer både kropslige og åndelige elementer. Hun er kendt for at skabe et trygt og inkluderende rum, hvor alle deltagere, uanset niveau, føler sig velkomne og støttede.
Sanja er medejer af Grow Yoga, som er et af Nordsjællands største yogastudier. Hun har undervist fuld tid i yoga i 10 år og er certificeret inden for flere yogastilarter, hvilket gør hende i stand til at imødekomme forskellige niveauer og behov. Hendes undervisning spænder over både Hatha, Vinyasa og Yin yoga, med fokus på at skabe en dyb forbindelse mellem krop og sind. Sanja har desuden en baggrund inden for kropsarbejde og meditation, hvilket afspejles i hendes tilgang til undervisningen.

Her skal du bo

Elivi

Elivi er et moderne luksushotel med et design, der er i harmoni med naturen. Hotellet ligger i fredelige omgivelser tæt på flere af Skiathos' fineste strande. Det lækre poolområde indbyder til total afslapning, og i den eksklusive spaafdeling kan du forkæle dig selv med en velgørende behandling.
Elivi har også et stort udbud af forskellige barer og restauranter med retter fra blandt andet det italienske og græske køkken. Fra hotellet er der cirka 12 km til det store udvalg af restauranter, barer og butikker i Skiathos by

Se dit værelse her.

Praktisk information om rejsen

Prisen er 11.995,- pr. person

I prisen indgår:

  • Fly med Sunclass Airlines t/r
  • 15 kg bagage samt 5 kg håndbagage
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Delt dobbeltværelse med balkon mod havet
  • Morgenmad
  • Yogaundervisning
  • Grow Yoga Eco-bag

Bo alene:
Prisen for rejsen i enkeltværelse ligger fra kr. 14.995,-

Vær opmærksom på

  • Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.
  • Husk at medbringe træningstøj, yogamåtte og en klods.

Miljøskat
De græske myndigheder opkræver miljøskat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori og skal betales direkte til hotellet ved check-in.
Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat: 10 EURO

Om flyrejsen

Vi flyver med Sunclass Airlines.

Afrejse fra København kl. 07.00, ankomst på Skiathos kl. 11.00.
Hjemrejse fra Skiathos kl. 12.20, ankomst i København kl. 14.15.

Vi tager forbehold for flytidsændringer

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 (hverdage 10-12)
sport@spies.dk