Yogaretreat tæt på naturen

Cirali i Tyrkiet

Yogaretreat midt i naturen

Yogaretreat i Tyrkiet med Emely Freja Petersen

Hvornår: 3/5 - 10/5 2025
Pris: 9.595,- pr. person inkl. morgen og aftensmad
Afrejse fra: København

Tag på yogaretreat med Emely Freja Petersen til idylliske Cirali i Tyrkiet. Området ligger ved den naturskønne Lykiske kyst, 90 km fra Antalya, og er kendt for sin storslåede natur og sine gode muligheder for vandring og naturoplevelser. Midt i en 4 hektar stor økologisk frugthave finder du det lille hotel Myland Nature, som består af 13 små bungalows med verandaer og hængekøjer. Her skal vi nyde en uge med masser af yoga, vandringer, oplevelser og hyggelige middage med lækker økologisk mad i godt selskab.

Program

Vi får stedet helt for os selv i denne uge. Emely vil undervise i yoga 1-2 gange dagligt, enten i yogasalen eller udendørs under den åbne himmel. Hver dag vil vi nyde lækker, hjemmelavet tyrkisk mad i godt selskab. Vores hotel ligger lige ved en af Middelhavets smukkeste strande, som også er et yndet yngleområde for havskildpadder. Her er enkelhed i fokus - the simpel life, men sjældent finder man enkelhed så smukt udtrykt som her.

Program
Dag 1
Ankomst og velkomstmøde
Aftensmad på hotellet

Dag 2
8:00-9:30: Hatha Yoga & meditation
Morgenmad
Dagen på egen hånd
16:30-18:00: Hatha Yoga & meditation
Fælles lækker tyrkisk aftensmad

Dag 3
8:00-9:30: Hatha Yoga
Morgenmad
Dagen på egen hånd
16:30-18:00: Meditation, Pranayama & Yin Yoga
Fælles lækker tyrkisk aftensmad

Dag 4
8:00-9:30: Hatha Yoga (inkl. Meditation & Pranayama)
Morgenmad
Fælles vandretur til Chimaera med udkigspunkt og oplevelse af den "evige ild". Frokost i Ulupinar, som er kendt for sine dejlige restauranter ved floden. Vandreturen tager cirka 3 timer og kræver god kondition. Man kan enten tage en taxa tilbage til hotellet eller gå retur.
Fælles lækker tyrkisk aftensmad

Dag 5
8:00-9:30: Hatha Yoga
Morgenmad
Dagen på egen hånd
16:30-18:00: Meditation, Pranayama & Yin Yoga
Fælles lækker tyrkisk aftensmad

Dag 6
8:00-9:30: Hatha Yoga (inkl. Meditation & Pranayama)
Morgenmad
Fri eftermiddag uden yoga; mulighed for vandreture, bådture eller andre udflugter (vi kan give yderligere vejledning)
Fælles lækker tyrkisk aftensmad

Dag 7
8:00-9:30: Hatha Yoga (inkl. Meditation)
Morgenmad
Dagen på egen hånd
16:30-18:00: Hatha Yoga (inkl. Meditation)
Fælles lækker tyrkisk aftensmad

Dag 8
Hjemrejse

Cirali
Vi opholder os i området omkring Çıralı, hvor al nybyggeri blev forbudt i slutningen af 1980'erne for at bevare miljøet. Derfor finder man ikke høje bygninger eller store hoteller her. Olympos Nationalpark ligger i området og er berømt for sine tusindvis af plantearter, hvoraf mange endnu ikke er blevet klassificeret. Dette gør området særligt interessant for dem, der interesserer sig for urtemedicin og ayurvediske behandlinger. Hvor der er natur, er der også et rigt dyreliv. I området lever 73 forskellige arter af fugle, krybdyr, pattedyr samt nogle sjældne dyrearter, der er under beskyttelse, heriblandt havskildpadderne Caretta Caretta, som kommer op på stranden for at lægge deres æg.

Hotellet
Myland Nature Hotel har 13 værelser, som ligger i en 4,5 hektar stor certificeret økologisk frugthave. Her kan du plukke frugterne og nyde dem til morgenmad sammen med havens øvrige produkter. Vi tilbyder guidede ture i haven, hvor vi præsenterer 30 forskellige frugttræer og urter, og du har mulighed for at forberede dine egne urteteer. Det klare Middelhav ligger kun 100 meter fra hotellet, hvor du frit kan benytte parasoller og liggestole med madrasser til solbadning. Vi tilbyder også cykler, så du kan udforske landsbyen på to hjul.

Maden
Det tyrkiske køkken er kendt som et af verdens mest varierede. Hos os kan du smage traditionelle hjemmelavede retter. Du kan nyde kolde retter med olivenolie såsom saksuka, hummus, fava og vinblade fyldt med forskellige ingredienser (hvis du ikke kender det, kan vi forsikre dig om, at du vil elske det). Derudover tilbyder vi forskellige supper, skaldyr, salater, grøntsagstærter, en lang række aubergineretter, oste- og kødruller, friskfanget fisk, grillet kød og en ny dessert hver dag. I løbet af ugen har vi 4 vegetariske middage og 2 middage med kød og fisk.

Din instruktør

Emely Freja

Emely Freja Petersen

Emely Freja har i mange år levet og åndet for yoga og surfer livsstilen. Hendes professionelle og favnene undervisning, personlighed samt store erfaringen inden for yoga, vandsport og rejser er i mange år blevet værdsat af hendes elever rundt omkring i verden. Emely har uddannet sig bl.a. i Indien og har opnået den højeste internationale yogauddannelse man kan tage og opnået titlen 500 E-RYT igennem Yoga Alliance. Emely har siden 2019 boet i Tyrkiet og taler Tyrkisk. Hun glæder sig til at dele alt det fantastiske Tyrkiet har at byde på.. Læs mere om Emely her.

Her skal du bo

Myland Nature Hotel

Myland Nature kat. 3 Hotellet består af 13 bungelows som ligger midt i den 4 hektar store økologiske have, hvor der dyrkes frugt og grønt. Hver bungalow har bad/toilet, air condition, og seperate senge. Hotellet har restaurant, BBQ og ildsted, hvor man nyder at være sammen om lækre økologiske måltider. Hotellet ligger i et naturskønt område kun 100 meter fra den smukke strand i Cirali, hvor havskildpaderne kommer for at lægge æg.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 9.595,- pr. person

  • Fly med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 15 kg bagageog 5 kg håndbagage
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • Delt bungalow
  • Min. 10 x yoga
  • Vandring

Valgfrie tillæg

  • Prisen for at bo alene er kr. 11.195,-
    Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.
    Der er seperate senge i alle bungalows.

Vær opmærksom på

  • Sidste frist for tilmelding er 1. december 2024
  • Der er yogamåtter til låns på stedet
  • Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagerere
  • Min side og Spies appen fungerer ikke på denne rejse.
  • Vi henviser direkte til Gouda for køb af afbestillingsforsikring og rejseforsikring.

Om flyrejsen

Vi flyver direkte med Sunclass Airlines

Fra København:
Afrejse fra København kl. 07.00, ankomst på Antalya kl. 11.35
Hjemrejse fra Antalya kl. 12.55, ankomst i København kl. 15.50

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk