Yoga i naturen, Bahia del Duque
Sport

Yoga retreats til udlandet

En rejse til indre ro

Yoga retreat

Tag med på yoga retreat lang væk fra turistområderne og fordyb dig i yogaens magiske univers. På vores yoga retreats i udlandet har vi fokus på den autentiske yogaoplevelse hvor meditation, yoga og velvære er med til at genoprette balancen mellem krop og sind.

Yoga retreat med meditation

På et yoga retreat i udlandet befinder du dig i rolige og støttende omgivelser. Dagene er fyldt med yoga og meditation, som hjælper dig med at finde ro og styrke. Med vejledning fra erfarne instruktører kan du trygt udforske yogaens og meditationens verden. Yoga og meditation kan naturligvis ikke stå alene. På vores yoga retreats har vi også fokus på sund og nærende kost, der er tilberedt, så kroppen får mest mulig energi. Kombinationen af sund kost og fysisk fordybelse vil efterlade dig forfrisket og fyldt med energi.

Yoga retreat til udlandet

Vores yoga retreats til udlandet er helt særlige rejser. Her bor vi langt fra turistområderne - midt i naturen eller oppe i bjergene. I stedet for de sædvanlige charterhoteller bor vi på nøje udvalgte steder, der emmer af ro og autenticitet. På et yoga retreat i udlandet får du en unik mulighed for at bo på mindre hoteller i naturskønne omgivelser med fuld fokus på yogaen.

Din rejse til indre ro

Et yoga retreat i udlandet er mere end bare en ferie — det er en rejse ind i dig selv. Med daglige yogasessioner, meditation og sund kost får du alle forudsætninger for at vende hjem med fornyet energi og en dybere forbindelse til din egen indre ro. På et yoga retreat med Spies finder du en oplevelse, der vil være balsam for både krop og sjæl.

Kommende yoga retreats

Bodyfulnessretreat på Tenerife

Instruktør: Karina Helsted Moe
Hvornår: 9/1 - 26/1 2025
Sted: Mandala de Masca, Tenerife
Pris fra: 16.595,- pr. person inkl. helpension
Afrejse fra: København og Aalborg

Tyrkiet

Yoga retreat i Tyrkiet

Instruktør: Emely Freja
Hvornår: 3/5 - 10/5 2025
Sted: Myland Nature Hotel
Afrejse fra: København
Pris: 9.595,- pr. person inkl. halvpension

Yoga retreat til Bali

Instruktør: Trine Winther
Hvornår: 10/4 - 22/4 2025
Sted: Adiwana Resort Jembawan, Ubud, Bali
Pris fra: 21.195,- pr. person
Afrejse fra: København