Logo til Spies
Sport

Vandring på Mallorca

Spies Sport-uge

Vandrerejse til Mallorca

Hvornår: 26/4 - 3/5 2025
Pris fra: 11.175,- pr. person inkl. halvpension
Afrejse fra: København og Billund

Oplev Mallorca fra øens bedste side, når vi drager ud på de smukke vandrestier. De byder på dramatiske klipper, solbeskinnede egetræer og en smuk kontrast mellem vegetationen og det blå hav. Vi skal bo i det naturskønne område, Pollensa Bay på Mallorca. Et skønt og roligt lille sted ved kysten på den nordøstlige del af øen, langt væk fra masseturismen. Her skal vi nyde en uge med masser af vandring, og vi besøger også den danske vingård på Mallorca til tapas og vinsmagning. 5 gange i løbet af ugen mødes vi om eftermiddagen til "After workout" som er lidt tapas og en drink, her kan vi dele dagens oplevelser og hygge os på tværs af grupperne. Hver aften er der fællesspisning i hotellets gode restaurant, og flere gange med livemusik

Rejsen er både velegnet til dig, der rejser alene, og til dig, der rejser sammen med en partner eller ven, som ikke nødvendigvis deler din interesse for vandring. Samme uge tilbyder vi nemlig en yogarejse og en cykelrejse med Bo Hamburger. Alle bor på samme hotel, uanset om man deltager i yoga-, cykel- eller vandrerejsen.
Læs mere om Spies Sports-uge

Program

Mallorca har mange gode vandrestier af forskellig længde og sværhedsgrad, og i kombination med øens lune og milde klima er øen det perfekte rejsemål for en vandrerejse i foråret. Morten har mange års erfaring som vandre- og rundrejseguide, og han vil på denne rejse vise en helt anden og meget smuk side af Mallorca, mens han fortæller historier om kultur og natur.

Hver dag byder på nye vandreoplevelser op i bjergene og ned igen dalene, og der vil være masser af smukke udsigter . Når dagens rute er tilbagelagt, bliver der tid til afslapning og en velfortjent pause på solstolen ved poolen, hvorfra du kan nyde havudsigten.

Om aftenen er der fællesspisning i hotellets restaurant for dem, der gerne vil spise sammen. Det er en hyggelig stund, hvor vi kan dele dagens oplevelser og nyde hinandens selskab.

Alle vandringer i programmet er frivillige, og du deltager kun i det, du har lyst til - det er din ferie og dig, der bestemmer.

Program dag for dag

Lørdag 26/4 - Ankomst til Mallorca
Velkomstmøde og aftenmad på hotellet.

Søndag 27/4 – Soller Vally Walk
Morgenmad fra kl. 7.30.
Afgang fra hotellet kl. 9, hvor vi mødes med lokalguiden, og sammen kører vi til Soller, hvor dagens rute starter. I løbet af de næste 5 timer vil denne vandretur vil belønne dig med panoramiske udsigter over Sóller-dalen og tager dig gennem de maleriske byer og landsbyer Sóller, Biniaraix og Fornalutx.
Mallorcansk picnic inkluderet.
Kl. 15.30 - 16.30 After Workout
Kl. 19: Fællesspisning i hotellets restaurant for dem, der har lyst.

Rute: Sóller - Biniaraix - Fornalutxr
Turens varighed: 5 timer
Distance: 10 km
Sværhedsgrad: Nem/Normal
Inkluderet: Picnic

Mandag 28/4 – Alaró Slottet
Morgenmad fra kl. 7.30.
Afgang fra hotellet kl. 9, hvor vi mødes med vores lokalguide. Dagens rute er forholdsvis nem, og belønnes med virkelig spektakulære udsigter fra slottet på toppen. Vores tur begynder i den rolige Orient-dal og inkluderer et besøg ved ruinerne af Alaró Slot samt en uforglemmelig frokost på den meget rustikke Es Verger "lammerestaurant".
Kl. 15.30 - 16.30 After Workout
Kl. 19: Fællesspisning i hotellets restaurant for dem, der har lyst.

Rute: Orient-dalen
Turens varighed: ?
Distance: ?
Sværhedsgrad: Nem/Normal
Inkluderet: Frokost

Tirsdag 29/4 - Pollensa Højdepunkter
Morgenmad fra kl. 7.30.
Afgang fra hotellet kl. 9, hvor vi mødes med vores lokalguide. Oplev en af Mallorcas smukkeste vandreture, der kombinerer historie og natur. Vores eventyr starter i Pollensa, hvor vi begynder vandreturen op til Puig de María, et fredfyldt helligdomsområde omgivet af imponerende natur. Når vi når toppen, vil vi have tid til at udforske helligdommen og nyde den fantastiske udsigt over omgivelserne.
Efter at have taget det hele ind, venter en lækker, traditionel mallorcansk frokost med "arroz brut". Herefter begynder vi nedstigningen tilbage til Pollensa. Tilbage i byen vil vi gå op ad de berømte Calvari-trapper (360 trin) og afslutte med at udforske den charmerende gamle bydel
Kl. 15.30 - 16.30 After Workout
Kl. 19: Fællesspisning i hotellets restaurant for dem, der har lyst.

Rute: PUIG DE MARIA - CALVARI-TRAPPERNE
Turens varighed:
Distance: ??
Op-/nedstigning:
Sværhedsgrad: Nem/Normal
Inkluderet: Frokost

Onsdag 30/4 - Palma på egen hånd
Morgenmad fra kl. 7.30.
Besøg Palma, Mallorcas hovedsad. Hvad ville en ferie på Mallorca være uden et besøg i hovedbyen Palma? Palmas havnepromenade hører formentlig til blandt de smukkeste ved Middelhavet. Målet med dagen er at have god tid på egen hånd til at udforske den centrale del af Palma, som byder på uanede muligheder for sightseeing og shopping.
Kl. 15.30 - 16.30 After Workout
Kl. 19: Fællesspisning i hotellets restaurant for dem, der har lyst.

**Torsdag 1/5 – Bodega BiniVista **
Morgenmad fra kl. 7.30.
Afgang fra hotellet kl. 13. Vingårdsbesøg hos den danske vinproducent Bodega BiniVista. Her får vi en rundvisning og prøvesmagning af 7 vine og dejlige hjemmelavede tapas.
Besøget tager ca. 3 timer, og er i selskab med yoga- og cykelgruppen.
Kl. 19: Fællesspisning i hotellets restaurant for dem, der har lyst.

**Fredag 2/5 - Coll Baix **
Morgenmad fra kl. 7.30
Afgang fra hotellet kl. 9, hvor vi mødes med vores lokalguide. Vi kører til Ermita de la Victòria, hvor dagens vandrerute begynder. Det bedste ved denne rute er de storslåede udsigter over bugterne ved Alcúdia og Pollensa. Undervejs passerer vi den afsidesliggende strand Coll Baix, som er gemt bag dramatiske klipper – perfekt til en forfriskende svømmetur, hvis vejret tillader det, i denne smukke, skjulte lagune. På turen vil vi også se flere historiske fyrtårne, som engang beskyttede øen mod piratangreb.
Kl. 15.30 - 16.30 After Workout
Kl. 19: Fællesspisning i hotellets restaurant for dem, der har lyst.

Rute: Ermita de la Victòria – Sa Penya Rotja – Talaia de la Victòria – Coll Baix – Ses Fontanelles – Alberg de la Victòria
Turens varighed: 6 timer
Distance: 10 km
Op-/nedstigning: 250 meter
Sværhedsgrad: Nem/Normal
Inkluderet: Tapas

Lørdag 3/5 - Hjemrejse
Morgenmad, check ud og hjemrejse.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Din rejseleder på turen

Henrik Jacobsen

Henrik Jacobsen

Rejseleder på rejsen er Henrik Jacobsen, han er 60 år, halvt fransk/dansk, bor på solskinsøen Bornholm, og pendler hver uge til Spies kontoret i Ørestaden. Henrik har 35 års erfaring fra rejsebranchen. Han har været hos Spies siden 2005, afbrudt af en periode på 10 år hvor han havde sit eget rejsebureau. Henrik har været rejseleder på krydstogter til europæiske destinationer samt oversøiske destinationer i Asien, Australien og New Zealand. Henrik har også været rejseleder i forbindelser med firmature og fodboldture med landsholdets fans. Henrik er en autentisk person og og erfaren rejseleder, hvis største fornøjelse vil være at tage sig godt af jer på rejsen til Mallorca. På alle vandringer har vi engelsktalende lokalguide med.

Her skal du bo

Sunprime Pollensa Bay

Sunprime Pollensa Bay er et skønt voksenhotel, beliggende i et fredfyldt område med fantastisk udsigt over havet blot få skridt fra stranden i Pollensabugten på Mallorcas nordøstkyst. Hotellet har en lækker restaurant, skønt SPA område, og gratis SATS holdtræning.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 11.175,- pr. person
Prisen er pr. person ved to personer i dobbeltværelse

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • 24 kg bagage samt 6 kg håndbagage på flyet
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Halvpension (morgen og aftensmad)
  • Drikkevare til maden
  • 4 x Vandringer i følge programmet
  • 4 x frokoster i forbindelse med vandringerne
  • Vingårsbesøg med smagning og tapas
  • Palma udflugt på egen hånd
  • 5 x After Workout
  • Dansk gruppeleder
  • Engelsktalende lokalguide
  • Easy Travel

Eneværelse

Prisen for at bo alene i værelset ligger fra kr. 12.961,-

Alternativt findes der et bekrænset antal dele værelser, hvor Spies sætter jer sammen 2 og 2 efter køn. Bemærk værelserne er små på dette hotel, så man bor tæt. Prisen er 11.175,- pr. person

Vær opmærksom på

  • Rejsen bliver gennemført ved min. 15 deltagere, og der er plads til maks. 20 deltagere.
  • Alle vandringer er med dansk gruppeleder og engelsktalende lokalguide.

Skatter og afgifter:Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat: 3,30 EUR

Om flyrejsen

Vi flyver med Sunclass Airlines.

Afrejse fra København kl. 06.30, ankomst på Mallorca kl. 09.25
Hjemrejse fra Mallorca kl. 19.55, ankomst i København kl. 22.55

Afrejse fra Billund kl. 07.10, ankomst på Mallorca kl. 10.00
Hjemrejse fra Mallorca kl. 11.20, ankomst i Billund kl. 14.15

Vi tager forbehold for ændringer i flytiderne.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk